Bazen iz znanstvenofantastičnega filma-Infinity London Acrylic Transparent Infinity Pool

- 2021-09-28-

Po poročilih je bil prvi načrt strešnega 360-stopinjskega neskončnega bazena na svetu izveden in bo zgrajen v Londonu. Ta 600.000-litrski bazen je zasnovan za nebotičnik v Londonu, v Londonu pa lahko uživate iz vseh smeri.

Projekt se imenuje Infinity London-Infinity London;
Tokratni bazen bo namesto tradicionalnega stekla uporabljal akrilni material. Večina neskončnih bazenov teče z ene strani in ustvarja iluzijo kombinacije z vodo. Infinity London je neskončni bazen na strehi, ki se razteza v vse smeri-in bo prvi 360-stopinjski popolnoma pregleden neskončni bazen

Akril in voda imata podoben lomni količnik, zato bo celoten videz bazena bolj jasen in pregleden. Dno bazena je prav tako iz akrilnega materiala, obiskovalci hotela pa lahko med opazovanjem plavanja uživajo v čudovitem razgledu na nebo.

Kar zadeva oblikovanje samega bazena, zunaj bazena ni stopnišča. Namesto tega se spiralno stopnišče uporablja za dvig v vodo, da se plavalcem omogoči prehod. Kot je dejal oblikovalec in tehnični direktor bazena Alex Kemsley (Alex Kemsley): "Soočamo se z velikimi tehničnimi izzivi, med katerimi je največji, kako vstopiti v bazen. Rešitev, ki smo jo predlagali, temelji na zasnovi podmorniških vrat in dodajte spiralno stopnišče. Ko nekdo želi vstopiti in izstopiti, se bo to stopnišče dvignilo od tal bazena-to je vsekakor v ospredju bazena in arhitekturnega oblikovanja. Vstop ali izstop iz bazena je kot hoja neposredno iz znanstvenofantastični film ... Obstaja celo majhen okus Jamesa Bonda!

Bazen vsebuje tudi vgrajen anemometer, ki spremlja hitrost vetra. Anemometer je priključen na računalniško vodeni sistem za upravljanje stavb, da se zagotovi, da je voda v bazenu na primerni temperaturi, hkrati pa tudi, da voda ne piha na ulico pod stavbo. Bazen je opremljen tudi z inovativnim ogrevalnim sistemom, ki lahko ujame toploto klimatske naprave v zgradbi, nato pa toploto uporabi za ogrevanje vode v bazenu



KINGSIGN ACRYLIC je specializirano za vse vrste akrilnih plošč, akrilnih oken, akrilnih predorov, akrilnih morskih dvoran, akrilnih akvarijev, akrilnih bazenov, akrilnih akvarij za ribe, akrilnih polizdelkov za obdelavo, akrilnih lepil, ukrivljenih akrilnih plošč, velikih storitev namestitve akrilne pločevine v tehtnici. Za podrobnosti se obrnite na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)