Hotelski neskončni prozorni akrilni bazen

- 2022-05-05-

Ko izbirate hotel za potovanje, je tisto, kar mnoge prijatelje najbolj zanima, ali je tam bazen; še posebejneskončni akrilni bazen, eden se lahko namoči v vodi, da se ohladi, drugi pa je, da naredi modno uspešnico, ki osupne krog prijateljev; ti neskončni bazeni so preprosto najbolj soparne sanje poletja!
Pravzaprav je ena od metod načela neskončnega bazena ta, da je v navadnih bazenih, glede na perspektivo vida ljudi, najbolj zunanja stran neskončnega bazena spuščena in skrita za njim, ne glede na to, ali stojite ob neskončnem. bazen ali v drugem nadstropju. Strehe stavbe ne vidite;

Druga metoda je uporaba prozornega akrilnega materiala za izdelavo prozornega bazena brez robov in uporaba visoke prepustnosti svetlobe akrilnega materiala za kombiniranje z vodnim telesom v bazenu, tako da je meja spretno skrita. Druga metoda se pogosto uporablja v neskončnih bazenih letoviških hotelov, zasebnih vilah in vrhunskih klubih zaradi čudovitih vizualnih učinkov in odličnih varnostnih lastnosti;

Na sliki vidimo primer akrilnega prozornega neskončnega bazena; namesto tradicionalnega bazena se namesto tradicionalnega bazena uporablja akrilna plošča dolžine 25 metrov in višine 1,7 metra ter debeline 200 mm. Naj bazen doseže navidezen učinek brez robov.

Nahaja se na vrhu mesta, čez dan oblaki počasi plavajo z vetrom. Prozoren akrilni neskončni bazen je čist kot kristal; modro nebo in beli oblaki se zrcalijo, kot da je vse nebo zapakirano v ta neskončni bazen; Živahni park in panoramski pogled na mestno obzorje se združujeta z odsevom neba in belimi oblaki ter tvorita vodno modro iluzijo, zaradi katere se ljudje počutijo, kot da bazen lebdi v zraku; ponoči, naslonjen na rob prozornega akrilnega neskončnega bazena, pogled navzdol je še en živahen nočni prizor z močnimi lučmi.

Akrilni prozorni neskončni bazenje najbolj bleščeča zvezda sodobnega arhitekturnega oblikovanja. Ni več samo nosilec za plavanje, ampak ustvarja tudi sproščeno in umirjeno vzdušje. Akrilni prozorni neskončni bazen s svojim neponovljivim šarmom se pogosto uporablja v letoviških hotelih, zasebnih vilah in vrhunskih klubih.



KRALJSKI ZNAK®. AKRILje specializirano za vse vrste akrilnih plošč, akrilnih oken, akrilnih tunelov, akrilnih morskih dvoran, akrilnih akvarijev, akrilnih bazenov, akrilnih akvarijumov, delov za obdelavo akrilnih polizdelkov, akrilnega lepila za lepljenje akrila, ukrivljenih akrilnih plošč, velikega akrila storitev namestitve plošč. za podrobnosti se obrnite na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)